Novinky

Oznam – 10.12.2020

Mali sme nádej, že sa nám pri dodržaní opatrení podarí podujatie aspoň v alternatívnej podobe zorganizovať. Žiaľ, situácia sa zhoršila a my sme museli prijať rozhodnutie o zrušení akejkoľvek podoby organizácie. Dúfame, že všetci nájdete dostatok potešenia a zábavy aspoň v individuálnom tréningu, ktorý predpokladáme bude možné v nasledujúcich dňoch, či týždňoch naďalej vykonávať. Ak sa situácia v jarnom období upokojí, možno aj my prídeme s ponukou vynahradiť Vám obdobie, keď ste nemohli pretekať a stretávať sa vo väčšom počte na obľúbených športových podujatiach. Želáme vám pekné a pokojné sviatky. Prežite ich v dobrom zdraví!

Oznam – 30.11.2020

Situácia s epidemiologickým vývojom je stále komplikovaná. Tomu zodpovedajú aj pretrvávajúce opatrenia, ktoré momentálne neumožňujú organizáciu podujatí v tradičnom štýle. Napriek tomu však stále žije nádej, že by naše podujatie aspoň v alternatívnej podobe mohlo byť odštartované. Prosíme Vás o pár dní strpenia s definitívnym rozhodnutím o organizácii. Najneskôr 10.decembra toto rozhodnutie vykonáme a následne Vás s ním na tomto mieste oboznámime.

Oznam – 29.10 .2020

V súvislosti so súčasnou situáciou intenzívne uvažujeme nad osudom 8.ročníka Košického trojkráľového behu, ktorý sme plánovali organizovať v tradičnom termíne 6.januára. Veľmi radi by sme sa s Vami opäť stretli na štarte, sme si však vedomí zložitosti epidemiologického vývoja a s tým spojených rizík a opatrení.

Budeme naďalej pozorne sledovať vývoj a vyhodnocovať aktuálnu situáciu. Najneskôr 30.novembra Vás oboznámime prostredníctvom odkazu na tejto stránke s aktuálnymi informáciami. Buďte opatrní a chráňte seba i svoje okolie. Nech sa čoskoro stretneme a pretekáme. Dúfame, že to bude čoskoro.