Novinky 2014

Dotazník – 09.01.2014

Privítame Vaše pripomienky k 3kb 2014 formou vyplnenia dotazníka, prispejete tým k vylepšeniu organizácie ďalšieho ročníka.

Galéria – 08.01.2014

Pridali sme galériu. Postupne budú pribúdať odkazy na ďalšie albumy a webové stránky.

Poďakovanie – 07.01.2014

Ďakujeme všetkým za účasť na premiérovom ročníku a tešíme sa na Vás o rok!

Poznáme víťazov – 06.01.2014

Víťazmi Košického trojkráľového behu 2014 sa stali Michal Lami a Katarína Labašová.

Záverečné pokyny – 04.01.2014

Zverejnili sme pokyny pre zabezpečenie hladkého priebehu podujatia a zvýšenie spokojnosti pretekárov.

Prihlásenie pri prezentácii – 03.01.2014

Prosíme pretekárov, ktorí nestihli termín online prihlásenia, aby si vytlačili a vypísali prihlášku. Urýchlite tým priebeh prezentácie.

Značenie trate – 31.12.2013

Celá trať bude značená červeno-bielymi stužkami. Okrem toho všetky križovatky a odbočky v meste budú vyznačené dopravnými kuželmi. Na križovatkách budú tiež organizátori v reflexných vestách.

značenie trate

Úprava trate – 21.12.2013

Na otočke trate pri Dolnej bráne bola vykonaná drobná úprava.

Primátor na štarte – 20.12.2013

Na štart premiérového ročníka 3kb sa postaví aj prvý muž Košíc, primátor Richard Raši.

3kb aj na Facebooku – 12.12.2013

Aktuality o podujatí môžete sledovať aj na našej facebookovej stránke.

Pozvánka – 06.12.2013

Milí športoví priatelia,

podobne ako vo svete a v ostaných kútoch Slovenska aj v Košiciach v poslednej dobe narastá záujem o bežecké aktivity. V období končiacich sa zimných sviatkov vzniká priestor pozvať na štart novo sa rodiaceho bežeckého podujatia Košičanov, ale tiež priaznivcov behu a pohybu z iných regiónov. V atmosfére doznievajúcich Vianoc so štartom a cieľom priamo pred vianočným stromčekom si môžete vychutnať neopakovateľnú športovú atmosféru, nech sú vaše pohnútky akékoľvek. Niekto možno naštartuje svoje novoročné predsavzatie častejšie športovať, iný si otestuje ako sa prejaví na jeho výkone usilovný jesenný tréning. Budú aj takí, ktorí prídu týmto spôsobom zhodiť nejaké to dkg navyše z dobrôt, ktoré počas sviatkov skonzumovali. Každý si však naplno vychutná jedinečnú atmosféru dýchajúceho štartovného poľa a skvelý pocit v cieli.

Organizátori z Klubu orientačného behu Akademik TU Košice pre vás pripravili trať s dvomi okruhmi v centre Košíc v celkovej dĺžke 5 km. V prvom okruhu budete vstrebávať čaro Hlavnej ulice, v druhom okruhu Vás trať zavedie do vedľajších uličiek a do vynoveného Mestského parku. Záverečný dobeh absolvujete opäť na Hlavnej ulici.

Všetkých priaznivcov pohybu pozývame na toto podujatie a dúfame, že spoločne založíme tradíciu Košického trojkráľového behu. Tešíme sa na Vašu účasť!

Jozef Pollák
riaditeľ pretekov